Gastronomický podvečer ve WKH na téma "Hovězí steaky ze stařeného masa a jejich příprava"Centrum odborné přípravy Vincenze Priessnitze v gastronomických a potravinářských oborech - středisko praktického vyučování Jeseník ve spolupráci s firmou KONKRET Vás srdečně zvou na gastronomický podvečer, tentokrát s tématem "Hovězí steaky ze stařeného masa a jejich příprava". Chcete si rozšířit své znalosti v oblasti rozdělení a přípravy hovězích steaků? Akce se koná dne 28. září 2018 od 17 hodin ve Wiener Kaffeehaus Restaurantu v Jeseníku - Lázních, parkování ZDARMA zajištěno na vyhrazeném parkovišti u restaurace. Cena degustace včetně vzorků vína je stanovena na 690,- Kč za 1 osobu (platba je možná po závazné rezervaci předem, nebo na místě). Vzhledem k předpokládanému zájmu o tuto gastronomickou akci a omezenému počtu míst Vás žádám o závazné potvrzení Vaší účasti s upřesněním, v jakém počtu se akce zúčastníte, a to nejpozději do 26. 9. 2018 na níže uvedenou e-mailovou adresu, Bc. Luděk Ungermann, ředitel | |