Jídelna Jan RipperStrava na jídelně Jan Ripper je od roku 2023 podávána samoobslužným bufetovým způsobem. Díky této formě stravování již není potřeba rozdělovat klienty do vícero oddělených směn a přidělovat jim pevná místa u stolu. Klient tak získává více volnosti a může si lépe rozvrhnout svůj denní harmonogram. Výběrovou stravu pro samoplátce zajištujeme na Restauraci 1837 LD Priessnitz. Otevírací doba jídelny Jan Ripper
Výběr stravyStravu si klient vybírá z denní nabídky založené na bufetových stolech, která je průběžně doplňována. Nabídka je v souladu s principy racionálního stravování pestrá, co do množství střídmá, svým obsahem vyvážená a složením zdravá. U snídaní, obědu i večeří je samozřejmostí také nápojový bufet. Zdvořile žádáme, aby si stravu neodnášeli s sebou. V případě potravinových alergií individuální jídelníček nesestavujeme. Veškeré pokrmy jsou označeny stítky s uvedenými alergeny. Průběh výdeje také dozoruje náš kuchař, který je připraven zodpovědět případné dotazy. Každý klient si tak může vybrat pokrm nejen podle své momentální chuti a nálady, ale hlavně podle svých dietních potřeb. V případě dotazů nebo specifických omezeních se můžete obracet přímo na naše dietní sestry prostřednictvím emailu dietni.sestry@priessnitz.cz nebo telefonicky na +420 584 491 147. Pravidla lázeňské jídelnyFormální oblečeníDovolujeme si požádat naše klienty, aby do lázeňské jídelny chodili pouze ve společensky vhodném oblečení (páni: dlouhé kalhoty, uzavřená obuv, dámy: šaty nebo dlouhé kalhoty, společenská obuv). Pokud bude klient nevhodně oblečen, může být obsluhou z jídelny vykázán. Ceník nádobíVynášení nádobí a pokrmů z jídelny je krádež a není z hygienických důvodů dovoleno. Nádobí vynesené z jídelny Vám bude automaticky dáno k úhradě na hotelový účet jako drobný prodej.
KontaktObsluha jídelny je Vám během dne k dispozici na telefonním čísle +420 584 491 446. | ||||||||||||||||